Een profesionele manier van taxeren

We begrijpen dat makelaars professionals zijn, geen robots. Daarom hebben we deze tool gemaakt om repetitieve taken, zoals het invullen van rapporten, te automatiseren, terwijl u toch aan uw hoge eisen voldoet.

Woning

Schat de woningwaarde nauwkeurig in, aan de hand de constructie van het huis en op basis van de lokale woningmarkt. Analyseer de geografische situatie met behulp van de Geopunt databank.

Berekenings Methodes

Bereken de waarde van de woning op basis van de huur, oppervlakte, constructie. Toets zelf even of het kadastraal inkomen nog relevant is voor de berekening en krijg het gemiddelde van de geselecteerd methodes.

Markt en gedwongen verkoopwaarde

Voor je het rapport genereerd krijg je al inzicht in de gedwongen en vrije markt waardes, zodat je deze kan toetsen aan de huidige prijzen in de locale vastgoedmarkt.

Appartement

Taxeer een appartement door de standaard constructie berekening samen met mede-eigendom en het grondaandeel. Krijs ook een inzicht in het rendement indien je het appartement verhuurd of al een huurprijs in gedachten hebt.

Mede-eigendom aandelen

Naast de standaard berekeningen voor het schatten bereken je ook de waarde van de mede-eigendom en eventueel privatieve delen gelegen buiten het appartement.

Huur rendement

Bereken op basis van een realistische huurprijs wat de waarde van het appartement is aan de hand van te verwachten huur rendementen en kijk of het een potentiële investering kan zijn.

Gronden

Bereken de waarde van een grond gebaseerd op het type en met behulp van standaard berekeningen. Krijg inzichten op basis van overheidsdata en geografische kaarten.

Privaat Rechtelijk

Analyseer aan de hand van Geo-kaarten de waterloop, erfdienstbaarheden en verkavelingsvoorschriften om tot een correcte waardering van de grond te bekomen.

Correcte prijszetting

Bepaal een correcte vierkante meter prijs op basis van de zonering en dankzij suggestieve prijzen gebaseerd op opendata en marktkennis.

Documentatie & Support

Wij zijn hier om te helpen

Raadpleeg de online documentatie voor meer informatie bij het invullen van de formulieren, heb je nog vragen neem contact op met onze support dienst.

Documentatie